• Update COVID-19 (31-3)

  Beste sporters, 

  Vanavond, dinsdag 31 maart, hebben we  van de minister-president te horen gekregen dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met (minstens) dinsdag 28 april.
  We hadden even de stille hoop dat we weer geleidelijk open zouden kunnen gaan, maar dat is helaas voorlopig nog niet aan de orde. Voor iedereen is dit een vervelende tijd, voor kwetsbare mensen ook een angstige tijd.
  Het is daarom van belang dat we ons allemaal aan de maatregelen houden die door de regering zijn opgelegd, ook voor ons als sportschool. Dit heeft wel de nodige consequenties: de kosten lopen door en voor de inkomsten zijn we van jullie afhankelijk.
  De overheid heeft toezeggingen gedaan om bedrijven zoals wij te ondersteunen, maar voordat dit echter tot uitvoering kan  worden gebracht zijn we zeker enkele maanden verder (het gaat om 75.000 aanvragen voor werktijdverkorting). We willen jullie dan ook vragen de contributie door te betalen zodat wij in ieder geval ons personeel kunnen doorbetalen. Op een later tijdstip zullen we dan de maanden die je niet hebt kunnen sporten compenseren. 
  Voor degenen die hun contributie willen stopzetten: jammer, maar ook daar hebben we begrip voor.

  Tot slot: tot nu toe heeft er niemand van onze leden het virus opgelopen, fijn om te weten en om dankbaar voor te zijn.

  De komende tijd blijven we natuurlijk wel actief op onze social media, dus houd deze in de gaten.

  Houd vol en blijf in beweging!

  Hartelijke groeten, 

  Wim en Marleen