• Brief voor leden

  Beste leden van BouwSports,

  Hieronder een update van de afgelopen periode.
  We zijn ondertussen 6 weken dicht; afgelopen dinsdag 21 april hadden we de stille hoop dat we weer (beperkt) open zouden mogen, helaas ging dat niet door.

  Maar we zitten niet stil! Een kleine opsomming :

  • de fitnesszaal is schoongemaakt en geschilderd
  • de receptie is geschilderd en aangekleed
  • de douches voorzien van nieuwe kranen en nieuwe tegels
  • de trap geschilderd
  • de gang boven geschilderd
  • de ene wand van de aerobiczaal vervangen en geschilderd
  • de budozaal schoon, nieuwe lampen + airco gerepareerd , deuren geschilderd

  Een aantal collega’s hebben filmpjes gemaakt die je kunt vinden op onze Facebook en Instagram. Klik op de logootjes links onderaan de website om naar onze Facebook en Instagram te gaan. Hier volg je het laatste nieuws en de nieuwste filmpjes!

  We hebben een stille hoop dat we in mei (gedeeltelijk)open mogen. Waarschijnlijk zullen we dan ook de 1,5 m in acht moeten nemen. Aangezien we veel oppervlakte hebben (1200 m2) kunnen we hier aardig mee uit de voeten. Zodra er hierover meer duidelijkheid is zullen we ons aangepaste rooster op de website, Facebook en Instagram, dus houdt dezen in de gaten!

  Financieel is het niet eenvoudig, gelukkig blijven heel veel leden ons trouw. Jullie zijn geweldig, hartelijk dank hiervoor, weet dat we dit beseffen en hier heel dankbaar voor zijn. Na de crisis komen we met een voorstel over hoe we dit gaan rechtzetten.

  Voor de mensen die op een of andere manier ook financieel getroffen zijn door deze crisis: laat het ons weten dan kunnen we de contributie blokkeren, alle begrip hiervoor.

  Als laatste: “blijf in beweging” en tot gauw!

  PS. Vrijdag 1 mei van 10.00u – 15.00u en zaterdag 2 mei van 10.00u – 12.00u = kunnen ALLE klanten GRATIS een Dynaband ophalen! Een kleine tegemoetkoming zodat iedereen ook thuis gevarieerd kan trainen. Filmpjes van Dynaband-oefeningen worden de komende tijd gepost op onze social media. De eerste 50 klanten krijgen naast de Dynaband ook een fleurige verrassing!

  Met vriendelijke groet,

  Wim & Marleen Bouw