• Maatregelen per 14 okt

  Bij deze een update over de COVID-19 situatie. In de eerste plaats zijn we natuurlijk ontzettend blij en opgelucht dat we open mogen blijven. Niet alleen het sporten zelf, maar ook het sociale aspect van elkaar zien en ontmoeten maakt het in deze tijd net wat makkelijker.
  We zijn samen al enige tijd goed bezig met reserveren, desinfecteren en afstand houden. Houd dit vooral vast!

  Zoals verteld tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober jl. zijn er in ieder geval voor de komende 4 weken extra maatregelen getroffen waarvan we jullie op de hoogte willen stellen.

  Om dit zo duidelijk mogelijk te schetsen hebben we hiervoor een schema gemaakt. Klik op deze link om deze te bekijken: https://tinyurl.com/y3pjx2h6
  Voor meer informatie over de actuele maatregelen raden we je aan om de website van Rijksoverheid te bezoeken.

  Omdat kleedkamers en douches tijdelijk niet beschikbaar zullen zijn, willen we iedereen daarom vragen zoveel mogelijk in sportkleding te komen. Schoenen en overige kleding kan je wisselen in de hal. Leg je kleding die je bij je hebt in de zaal of bij de daarvoor aangewezen plekken. Waardevolle spullen kunnen natuurlijk gewoon afgegeven worden bij de receptie. Wat betreft de groepsgrootte verandert er niets, die blijft hetzelfde als voorheen.

  Wat betreft de groepsgrootte verandert er niets, die blijft hetzelfde als voorheen.

  Laten we met elkaar ervoor zorgen dat we in goede gezondheid kunnen blijven sporten.

  Sportieve groet,

  Team BouwSports